Museum BroekerVeiling in Langedijk biedt vanaf 13 november weer ruimte voor het Pakhuis van Sinterklaas. De voorbereidingen zijn alweer in gang en de organisatie zoekt Roetveegpieten: "We zijn nog wel op zoek naar vrolijke, niet verlegen jongens en meiden vanaf 14 jaar die ons willen helpen als Roetveegpiet", laat het museum weten.

Tussen 13 november en 5 november is het Pakhuis van Sinterklaas weer te vinden in de lighallen van de BroekerVeiling. Op woensdagen en in de weekenden kunnen kinderen zich dan onderdompelen in Sinterklaassferen, en samen trainen met Pieten die zich voorbereiden op de festiviteiten en het rondbrengen van cadeaus via regenpijpen en daken. Groepen en scholen kunnen boeken voor dinsdagen en donderdagen.

Jeugd die lijkt om mee te helpen kan een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 1980x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/