"En we hebben een winnaar", meldt boswachter Samuelle van Deutekom trots. "Lieve is officieel de leukste hond van Schoorl." Staatsbosbeheer was op zoek naar een hond voor de hoofdrol in de campagne om de aanlijnplicht in het duingebied onder de aandacht brengen.

Maar liefst vijfhonderd hondeneigenaren hadden na de oproep van de boswachter een foto ingestuurd van hun viervoeter, in de hoop dat hun huisdier het gezicht wordt van de aanlijncampagne. Honden moeten in Schoorl tussen maart en september weer aan de lijn.

Met ruim een kwart van de stemmen stak Lieve met kop en schouders boven de rest uit. Vanaf 1 maart kunnen jullie haar zien op alle banners in de Schoorlse Duinen", licht Van Deutekom toe. Lieve en haar baasje hebben een professionele fotoshoot gewonnen.
Pin It
Bekeken: 1555x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/