Dinsdag 9 april komt de band DI-RECT tijdens zijn Rolling With The Punches Theatertour 2018-2019 langs Theater De Vest in Alkmaar. Er zijn niet zoveel kaarten meer, dus wees er snel bij.

Sinds 1999 is DI-RECT een klinkende naam in het Nederlandse muzikale landschap. De band bewijst keer op keer dat ze in staat is zichzelf opnieuw uit te vinden en daarbij nieuw publiek aan zich te binden. Na het bombast in de clubs en op de festivals is het nu tijd voor de theaters, waar de band terug kan naar de oorsprong van de nummers, aangevuld met mooie arrangementen en ruimte voor detail.

Begin 2018 werd het meest recente album ‘Rolling with the Punches’ onderscheiden met een Edison in de categorie rock. De jury prees de constante vernieuwing en proefde “de liefde voor het maakproces klinkt door in elk nummer. Alles is met zorg gecomponeerd, gearrangeerd en geproduceerd."

DI-RECT treedt op vanaf 20:15 uur. Kaarten kosten 29 euro, inclusief garderobe en drankje, en zijn verkrijgbaar via theaterdevest.nl en aan de servicebalie van het theater.

Er is tussen 19:30 en 20:00 uur een introductie in de foyer.  In een informele en intieme setting, komt de Ron Bulters van Pop-Eye zijn eigen invalshoek vertellen over de thematiek van de voorstelling aan iedereen die de zandloper met 300 seconden aan zand te pakken kan krijgen.
Pin It
Bekeken: 2352x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/