Voor de vierde keer op rij wordt zaterdag 18 augustus de jaarlijkse strijd om de felbegeerde Waard Cup afgetrapt. Vijf Heerhugowaardse voetbalclubs doen mee aan het toernooi en de twee beste teams van vorig jaar, Reiger Boys en Hugo Boys, spelen de eerste wedstrijd. Die begint om 18:30 uur.

De Waard Cup is voor de Waardse voetbalclubs een mooie voorbereiding op het bekertoernooi en de nieuwe competitie. Reiger Boys ging vorig jaar met de cup naar huis en is dit jaar gastheer van het toernooi.

Op drie avonden, 18, 21 en 25 augustus worden er in totaal tien wedstrijden gespeeld. Omdat de grasvelden bij Reiger Boys nog niet gereed zijn, worden alle duels gespeeld op het hoofdveld van Sportpark De Wending en is de speeltijd ingekort tot 2 x 25 minuten.

Zaterdag 25 augustus worden er vier wedstrijden gespeeld en krijgt de toernooiwinnaar de Waard Cup uitgereikt. DJ Jacco Silver maakt deze avond het feest compleet.

Kijk voor meer informatie en het wedstrijdschema op waardcup.nl. (Foto: DP Sportfotografie)
Pin It
Bekeken: 3387x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/