Zaterdagavond zijn twee jongeren aangehouden, nadat ze een elektrische damesfiets hadden gestolen bij het station in Heerhugowaard. De politie zoekt de eigenaresse van de fiets. Het gaat om een witte Brinckers damesfiets met trapondersteuning, waarbij de accu onder de bagagedrager zit.

Rond 21:00 uur kreeg de politie melding dat er een elektrische fiets bij het station werd weggenomen. Niet veel later troffen agenten het tweetal met de fiets. De jongeren zijn aangehouden en de fiets is in beslag genomen.  verdachten kort onderzoek leverde 2 verdachte jongeren op die werden aangehouden ter zake diefstal van een fiets. Daarbij werd een zgn fiets met trapondersteuning (elektrische fiets) aangetroffen.

Wie de fiets herkent wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. (foto: Facebook Politie Heerhugowaard)
Pin It
Bekeken: 2435x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/