Tot het einde van dit seizoen kunnen mensen met een beperking gratis proeflessen volgen bij Zoeff in De Meent Bauerfeind. De lessen vinden tot en met 10 maart plaats op zaterdagochtend en duren van 10:00 tot 11:00 uur voor beginners en van 11:00 tot 12:00 uur voor de snellere schaatsers.

Zoeff, onderdeel van de Alkmaarsche IJsclub, begeleidt al dertig jaar schaatsers met een verstandelijke en/of lichamelijke handicap. Van jong tot oud, de één schuifelt achter een schaatsrekje, de ander rijdt verbluffende tijden. Iedereen krijgt dus les op het eigen niveau.

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en meer informatie is ook telefonisch verkrijgbaar bij voorzitter Ton Rombout via 06-20449084.

Zoeff is natuurlijk ook present op de Unieke Winterspelen in de Meent.
Pin It
Bekeken: 2393x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/