Alkmaar maakt zich op voor de 500ste verjaardag van de Grote Sint Laurenskerk. Ter ere van de jubilaris hebben ondernemers uit de regio een speciaal jubileumproduct ontwikkeld.

Fermento heeft een stevig rond zuurdesembrood gemaakt op basis van een origineel recept dat heerlijk smaakt bij het kleine maar pittige kaasje van Kaans Kaashandel. Brouwerij de Die brouwde speciaal voor de gelegenheid een soepel blond biertje. Het biertje werd " 't Cieraedt van Alkmaar" gedoopt en spoelt het kaas en brood weg zoals de kaaskoppen dat 500 jaar geleden ook deden.

Lagosse heeft met een uniek procedé grote chocoladetabletten voorzien van een sepia-afbeelding van de Grote Kerk. De producten zijn verkrijgbaar bij diverse winkeliers en horecagelegenheden in de binnenstad, en  tijdens de zomer in winkel in de Grote Kerk zelf.

 
Pin It
Bekeken: 3273x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/