Donderdag heeft Tetrix voor ruim 130 jongeren met interesse in techniek haar
deuren open gezet tijdens de Landelijke Meeloopdagen. Op de drie opleidingslocaties in Heerhugowaard en Den Helder kwamen ruim 130 vmbo-leerlingen van 15 tot 16 jaar oud kijken welke beroepsperspectieven techniek te bieden heeft.

In een dagdeel maakten vmbo'ers - bezig aan hun laatste schooljaar - op praktische wijze kennis met als technicus in constructiewerk, lassen en mechatronica (mechanische electronica). Op de arbeidsmarkt is er veel vraag naar vaklui in deze sectoren.

Tetrix deed dat in de vorm van een praktijkwedstrijd in de opleidingswerkplaats. Ook gingen de leerlingen aan de slag met het maken van een IPhone-houder. Door dit soort voorbeelden is tijdens de dag zichtbaar dat de opleidingen wat meer gaan leven voor de leerlingen.

Op 13 december organiseert Tetrix op de opleidingslocatie in Heerhugowaard haar eerste open dag van dit schooljaar. Ook organiseert komen er meerdere malen per jaar gratis oriëntatiedagen. Meer informatie is te vinden op tetrixtechniek.nl.
Pin It
Bekeken: 3446x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/