Van maandag 9 tot en met vrijdag 13 oktober houdt Stichting Babyspullen bij haar hoofdvestiging in Heerhugowaard een Stapelweek. De stichting verzamelt gebruikte en ongebruikte babyspullen om babystartpakketten te maken voor (aanstaande) ouders die erg krap zitten. Alles dat binnen komt moet eerst worden gesorteerd. De stichting vraagt mensen om gezellig een handje te komen helpen.

"In Nederland groeit één op de negen kinderen op in armoede. Ouders kunnen in die gevallen vaak niet voldoen aan de basisbehoeften voor hun pasgeboren baby: een warme deken, een kruik, verzorgingsspulletjes of voldoende kleertjes’, aldus oprichtster Marjolijn Hermus. “Wij vinden dat elk kind recht heeft op een goede start.”

De hele week zijn vrijwilligers van 9:00 tot 12:00 uur welkom bij Stichting  Babyspullen aan het Nijverheidsplein 2F te Heerhugowaard. Op maandag en dinsdag wordt ook gesorteerd tussen 12:30 en 15:00 uur en op dinsdag en donderdag van 19:15 tot 22.00 uur. Er zijn stapels lekkere hapjes bij de koffie, voor nog meer gezelligheid.

Aanmelden voor een of meerdere dagdelen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 3002x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/