‘Een aanbod van zoveel verschillende biologisch geteelde bloembollen en knollen uit de duurzame teelt is echt uniek. Nergens in de regio vind je dit bijeen!” Kweker Nico Zonneveld heeft het over de unieke bio-bloembollen markt op zaterdag 30 september in De Noord.

Zonneveld's bedrijf aan de Middenweg 459 teelt vaste planten op duurzame wijze. In samenspraak met Marianne Greiner van Versicolor Tuinontwerp uit Hollands Kroon, ontstond vorig jaar het idee om eens per jaar een bio-bloembollenmarkt te houden. De eerste editie werd een groot succes.

Dit jaar zijn er dan ook nog meer bolletjes en knolletjes te vinden. “Kijk heb je deze al eens gezien, de zee-ui? Of deze bijzondere Keizerskronen, wat een joekels. En alles van gifvrije teelt”, vertelt Nico vol enthousiasme. 

Marianne staat zaterdag paraat voor advies. Nico vult aan: “Samen steunen we hiermee de bollentelers die het aandurven om zonder kunstmest en allerlei bestrijdingsmiddelen hun bollen op te kweken. Beter voor het milieu, voor de bijen en hommels in uw tuin en voor de toekomst!”
Pin It
Bekeken: 2746x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/