Op dinsdag 11 juli komt het kinderkoor van de Stichting Up4S naar het Jan Arentsz in Langedijk. Overdag verzorgen zij workshops voor de leerlingen en aansluitend geven ze ‘s avonds een fantastisch optreden in theater de Binding te Zuid-Scharwoude.

Jan Arentsz Langedijk organiseert al jaren rond Pasen een vastenactie. De opbrengst gaan naar de Stichting Up4S, een stichting die opkomt voor de kansarme kinderen van Oeganda. Het geld wordt gebruikt om hun ‘KidsGear’ school in Bukomansimbi te ondersteunen. Er is dit jaar € 5737,11 bijeengebracht door de leerlingen, een geweldig bedrag. Afgelopen februari vertrok een groep van elf leerlingen van het Jan Arentsz voor een tiendaagse trip naar Oeganda om de scholen te bezoeken en te helpen.

Nu komt het koor van deze school, het ‘Kidsgear School Choir’ voor een tournee naar Nederland! Het koor bestaat uit een groep kinderen en jongeren in de leeftijd van 8 tot 12 jaar.  De voorstelling begint om 19.30 uur en de entree is gratis.
Pin It
Bekeken: 3368x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/