Vanaf 13 februari zijn onder andere het Wmo-loket, het Centrum voor Jeugd en Gezin, MEE & de Wering en de GGD gehuisvest in De Binding. De gemeente Langedijk nodigt haar inwoners middels een prijsvraag uit om met een pakkende en passende naam te komen voor de gezamenlijke 'toegang’ tot ondersteuning en hulp. De winnaar krijgt een dinerbon voor twee personen.

De winnende naam geeft een welkom gevoel, is herkenbaar Langedijks en maakt duidelijk dat mensen met een ‘ondersteuningsvraag’ hier informatie, advies en waar nodig een voorziening kunnen krijgen, om zelf een stapje verder te komen. Wethouder Bert Fintelman licht toe: “De Binding wordt een gebouw waar stromen samenkomen, een soort delta. Een ontmoetingsplek of marktplaats, waar je iets komt halen en brengen. Het zou mooi zijn als dat in de naamgeving terugkomt.” De naam mag niet verwijzen naar een persoon.

Iedereen mag één naam inzenden. Dat kan tot 22 februari via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder de titel ‘prijsvraag naamgeving toegang sociale functies’ en met toevoeging van je naam en telefoonnummer. Medewerkers van de gemeente en hun familie zijn uitgesloten van deelname. De jury staat onder leiding van wethouder Bert Fintelman. De winnaar krijgt voor 15 maart bericht.

Pin It
Bekeken: 3307x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/