In de nacht van zondag op maandag vond in Noord-Scharwoude een zwaar eenzijdig ongeval plaats, waarbij de automobilist wonder boven wonder ongedeerd uit zijn tot wrak gereduceerde BMW is gekomen.

Rond 00:30 uur schrokken de bewoners van een boerderij aan de Veertweg wakker door een harde klap, zo meldt NH. De vrouw des huizes dacht eerst aan een omgewaaide bloempot maar niet veel later stond een man voor de deur die zijn excuses aanbod en aangaf verder richting Noord-Scharwoude te willen. Wat er aan de hand was werd echter niet echt duidelijk... tot de volgende ochtend. Toen bleek dat de brug tussen het erf en de weg zwaar beschadigd was. In de sloot lag een BMW met een totaal verwrongen voorkant.

Vermoedelijk is de bestuurder uit de nabij gelegen bocht gevlogen en vol tegen de zijkant van de brug gebotst. Een stevige stalen ligger was flink geknikt en een aantal van de zware betonplaten waren verschoven of lagen in het water.

De politie heeft de man opgespoord en troffen hem thuis, uit zijn slaap verstoord. Nader onderzoek wordt gedaan naar wat die nacht precies gebeurd is. De bewoners waren tijdens hun bijzondere Tweede Kerstdag alweer bezig om de brug te repareren.

Pin It
Bekeken: 4381x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/