In het voorjaar van 2017 wordt er begonnen met de bouw van het nieuwe schoolgebouw van het Huygens College. Dit schrijft het NHD. Het nieuwe gebouw komt te staan op de hoek van de Zuidtangent en de Middenweg.

Het huidige gebouw aan de Bergmolen is aan vervanging toe: het heeft onder andere veel last van betonrot. Vorig jaar besloot de gemeente dat nieuwbouw de beste optie was. Andere opties waren alleen de vloer vervangen of een leegstand gebouw geschikt maken als school, maar die opties vielen af. Het oude gebouw zal zodra het nieuwe klaar is worden gesloopt.

Aannemers die de klus op zich willen nemen kunnen zich tot 7 oktober bij de gemeente melden, aldus de krant. Uit die aanmeldingen worden er vijf gekozen die worden meegenomen in de aanbesteding. Het nieuwe gebouw moet voor het schoolseizoen 2018-2019 klaar zijn. EInd oktober besluit het college over de financiering.

Pin It
Bekeken: 3657x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/