Zaterdag werden bij de brandweerkazerne aan de Vroedschap in Langedijk de jaarlijkse schoolspuitwedstrijden gehouden. De leerlingen uit groep 7 en 8 van negen Langedijker scholen streden tegen elkaar in een competitie van brandweergerelateerde spelletjes. Zo moesten ze met behulp van een brandspuit een bal hooghouden een grote opblaasbal naar elkaar toespelen door erop te spuiten en een rolcontainer met water vullen met behulp van emmers.

Het prachtige weer zorgde ervoor dat de deelnemers het helemaal niet erg vonden om een beetje nat te worden. De uiteindelijke ranking was als volgt: De Koolvlet, de Barnewiel 1, de Mariaschool, de J.D. van Arkelschool, De Duizend Eilandenschool 1, De Duizend Eilanden school 2, De Wijde Veert, de Barnewiel 2 en de Wijde Veert 2. 

Langedijk Centraal-fotograaf Douwe de Vries was ter plaatse en legde het tafereel vast in een fotoserie die te bekijken is op onze Facebookpagina.

Pin It
Bekeken: 3602x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/