Opnieuw heeft Rodi Media informatie overgenomen van de satirische website rottekool.nl. Waar het onderwerp de vorige keer een zogenaamd nog te realiseren natuurijsbaan was ging het deze keer over de bierglazen die zullen worden verstrekt op de kermis in Langedijk. Volgens rottekool.nl zou de gemeente Langedijk het aantal gebruikte plastic bierglazen willen terugdringen en daarom voor elke inwoner een speciaal kunststof glas beschikbaar stellen.

De gemeente distantieert zich echter met klem van deze berichtgeving en benadrukt dat de burgemeester absoluut niet  met de beheerders van rottekool.nl heeft gesproken over dit onderwerp en dat zijn woorden in het artikel zijn verzonnen. Een redacteur van Rodi Media verklaart dat zij de tekst van rottekool.nl aangeleverd hebben gekregen vanwege een advertentieovereenkomst die de partijen hebben. 

Pin It
Bekeken: 3185x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/