Het Alkmaarse college stemt in met een motie van de gemeenteraad om meer te doen aan huisvesting voor studenten met een campuscontract. De raad, behalve de OPA-fractie, wil het aantal geplande huurwoningen opkrikken van 20 naar 50 tot 100. Dit naar aanleiding van een enquête onder studenten.

In het collegeprogramma ’Het wordt zomer’ voor 2015 tot en met 2018, stond dat het college in zou springen op behoefte aan huisvesting als hier behoefte voor bleek te zijn, maar in de Voorjaarsnota 2017-2020 stond niets over uitbreiding van het aanbod. Dit wordt nu recht getrokken.

De gemeente gaat in gesprek met ontwikkelaars en maakt eventueel extra budget vrij. In september komt het college met meer inzicht en nog dit jaar moet er een concreet voorstel liggen.

 

Pin It
Bekeken: 3760x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/