Kamp Projects BV was de afgelopen week hard bezig met de uitvoering van de eerste werkzaamheden voor het nieuwbouwproject Swannerhof aan de Taxuslaan en de Beukenlaan in Heerhugowaard. Na jarenlange voorbereiding was maandag 2 mei het spreekwoordelijke startschot gegeven.

Gebr. Van der Veekens BV startte met sanering. Wanneer die voltooid is, zal de infrastructuur in de straten aangelegd worden. Uiterlijk in oktober zal worden begonnen met de bouw van de 44 appartementen en 1.000 m2 commerciële ruimte.

Het hele project is naar een ontwerp van Sander Douma Architecten uit Stompetoren en het zal in één bouwstroom gerealiseerd worden. De verkoop van de appartementen is inmiddels gestart en is in handen van Kuijs Reinder Kakes Makelaars in Heerhugowaard. Voor de commerciële ruimten kan men terecht bij Kamp Projects BV.

Kijk voor meer informatie over het nieuwbouwproject aan de Taxuslaan en de Beukenlaan op Swannerhof.nl.

Pin It
Bekeken: 3990x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/