Iedereen kan zich vast nog wel de Tv-serie Ja Zuster, Nee Zuster herinneren. Musicalgroep Concordia zet deze voorstelling in Concordia, Noord-Scharwoude, op de planken op zaterdag 9 en vrijdag 15 april om 20:00 uur.

Zuster Klivia, Buurman Boordevol en Gerrit zijn er natuurlijk bij in deze sprankelende musical en alle bekende nummers zoals 'M’n opa & de fuchsia' worden gezongen. Vronie van Maskerade zorgt er weer voor dat musicalgroep goed gekleed is. Kaartjes voor de musical zijn via Facebook te bestellen.

Concordia bestaat uit 13 vrouwen en 5 mannen van 16 tot 68 jaar oud. De levendige groep bestaat pas 3 jaar, maar heeft veel ervaring. In mei 2015 zong de groep op het benefietconcert van Nepal in Concordia, en met kerst in de bibliotheek. Een aantal zong met carnaval in Noord-Scharwoude en op 30 maart houdt de groep een ‘musical in concert’ in zorgcentrum Horizon. Op 26 juni is Concordia bij ‘Langedijk zingt en swingt’.

Wie een keer een repetitie wil bijwonen of interesse heeft om lid wil worden, kan dat melden via Facebook

Pin It
Bekeken: 4165x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/