Het Strand van Luna in Heerhugowaard zal op zaterdag 27 juli trillen van de urban dance, Nederlandstalige hiphop, rap en oorverdovende hardstyle. Dan vindt namelijk de eerste editie van Luna Beach Festival plaats.

Twee grote podia, diverse foodtrucks en een zomerse cocktailbar zijn de ingrediënten voor een topdag.Op het Strand van Luna zullen vijfduizend feestgangers samenkomen om te dansen en te feesten bij optredens van onder andere Broederliefde, Quintino, Chucky en DJ Jean. De Nederlandse hardstyle grootheid Brennan Heart zal de dag knallend afsluiten op de Mainstage. Dat doen Afro Bros op het andere podium. Twee grote podia, diverse foodtrucks en een zomerse cocktailbar zijn de ingrediënten voor een topdag. Onder andere Johnnie 500, Diaz en Bruno en Team Rush Hour, hiphop helden zoals de broers Adje, Hef en Crooks van Boyz In De Hood, Kleine John en Chavanté zullen Heerhugowaard op haar grondvesten doen schudden.

Quintino is één van de artiesten die gaat optreden op het Luna Beach Festival. (foto: aangeleverd)


Het hoofdpodium zal uit zijn voegen barsten   met de allerbeste elektronische dansmuziek, dance en hardstyle. De dag begint swingend met D-Rashid, waarna de Prins Floris van Oranje op de stage zal klimmen voor een koninklijk optreden. Via Yung Felix komen we terecht bij twee legendes, DJ Jean en Chuckie. De dag wordt vervolgd met een unieke show van Quintino waarna Brennan Heart de dag in stijl en knallend zal afsluiten met veel vuurwerk.

Het festivalterrein gaat om 14:30 uur open en de muzikanten gaan tot laat in de avond door. Tickets zijn te koop vanaf 32,50 euro via de website  van de organisator  Hier is ook meer informatie te vinden over het evenement.

Op de foto Brennan Heart

op de foto Broederliefde


Het volledige programma van het festival.

Brennan Heart, Quintino, Broederliefde Afro Bros, Boyz In De Hood, Chuckie, DJ Jean Architrackz, D-Rashid, Diaz & Bruno, Kleine John & Chavanté, Floris van Oranjen (FVO), Johnny 500, Team Rush Hour, Yung Feli Bruun, Deejay Abstract, DJ Chase en Tom Fort


Pin It
Bekeken: 164x
https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/