Eerder deze week zijn de klokken van het carillon in Oudorp weer teruggehangen en inmiddels is er ieder half uur weer een gezellige deun te horen. De klokken zijn voor renovatie naar het Brabantse Asten geweest, waar klokkengieter Eijsbouts ze onder handen heeft genomen.

Het markeert de afronding van een flinke opknapbeurt waarbij ook een frisse verflaag is aangebracht en de computer die het carillon aanstuurt (eindelijk) is vervangen. Daarmee gaat ook meteen de wens van omwonenden in vervulling voor een aangepast repertoire.

In totaal kent de playlist nu 27 liedjes. Daarbij is variatie gegarandeerd want de list bevat Mozart, Armin van Buuren en alles wat daar tussen zit. Wel vaste prik zijn het eerste en laatste liedje van de dag. Om 07:00 uur wordt afgetrapt met 'Vogeltje wat zing je vroeg'van Toon Hermans om via een variabele lijst om 's avonds om 21:00 uur te eindigen met het kerkelijk geïnspireerde 'All night all day'.
Pin It
Bekeken: 1821x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/