De Alkmaarder Cees Bol heeft een teleurstellende Tour de France gereden. Ook in de laatste sprintetappe op de Champs-Elyssee in Parijs kwam hij er niet aan te pas. De kopman van team DSM moest genoegen nemen met een 21ste plek. Bol eindigde deze tour slechts vier keer in de top-tien. De zesde plek was daarbij de hoogste notering. In het puntenklassement eindigde hij op de 38e plek.

Daarmee komt er een einde aan een matige Tour voor Bol. "Ik heb pech gehad in de voorbereiding en hoopte dat mijn vorm beter zou worden. Dat was niet zo en dat is frustrerend, maar we hebben het iedere keer goed geprobeerd. In de toekomst gaan we er gewoon weer voor."

Bol en ploeggenoot Nils Eekhoff uit Rijsenhout waren de enige Noord-Hollanders die aan de start stonden van de Tour de France 2021. Ook Eekhoff wist de finish in Parijs te halen. Eekhoff eindigde nog voor Cees Bol in het algemeen klassement (126ste versus 140ste) en wist als 25ste te eindigen in het jongerenklassement.
Pin It
Bekeken: 1730x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/