Zaterdag vond een aanrijding plaats op de kruising van de Hoefstraat en het voetpad aan het Burgplantsoen in Heerhugowaard. Een automobilist reed over de Hoefstraat richting het plantsoen. Net toen hij tussen de huizen vandaan kwam reed er plotseling een scooter voor hem langs over het voetpad. Dat ging net goed, maar de volgende van de groep jongeren reed vol in de flank van zijn auto. De scooterrijder bleef ongedeerd, maar er was wel blikschade en het incident wakkerde de onvrede weer aan over de gemeente.

Volgens omwonenden wordt er in de buurt vaak te hard gereden. Het Burgplantsoen zou een racebaan zijn waar regelmatig ongelukken gebeuren. Het gebeurt ook regelmatig dat het brede voetpad wordt gebruikt door fietsers en scooterrijders. De buurt vindt dat gemeente Heerhugowaard maar laks is met de aanpak van het gevaar en de overlast.

Na het ongeval werkte een van de jongeren aan het luchtfilter van de scooter, maar het is niet duidelijk of dit met de aanrijding te maken had, of dat de brommer wellicht opgevoerd was.
Pin It
Bekeken: 1503x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/